Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.01.2017 10:44 - Политическото престъпление към българите и България „румен радев“, като римейк на политическото престъпление „симеон сакскобурготски“.
Автор: mao13 Категория: Политика   
Прочетен: 1288 Коментари: 3 Гласове:
3

Последна промяна: 30.01.2017 11:16

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 

Предварителни бележки:
към любимия ми блог:appen13.blog.bg

т
ова е продължение на коментара ми

Фарсовият край на политическата измама "Румен Радев" и на политическия проект "Корнелия Нинова". Статуквото ни показа среден пръст
mao13.blog.bg/politika/2017/01/27/farsoviiat-krai-na-politicheskata-izmama-quot-rumen-radev-qu.1505929


Съзнателно, от най-банална погнуса, пиша името на радев с малки букви.

Понятиего „натовски генерал“ го употребявам в широко използвания  в западната преса иронично-презрителен контекст  към абсолютно бесполезни офисни чиновничета в униформа.

От издигането на кандидатурата на румен радев за президент бях негов горещ и искрен подръжник до момента когато  назначи служебното правителство Пинокио/Герджиков, " добре балансирано" между царедворци-лакеи, готови да обслужат като евтини полит-курви всеки клептоман стига да има далавера,продажни анти-български грантови служители на криминално-олигархичния кръг "Капитал", позабравени нагло крадливи седесерковци и второразрядни полуграмотни селски чиновничета - Герб-евромутри и евромутрески.
appen13.blog.bg/politika/2016/11/21/otvoreno-pismo-do-novoizbraniia-bylgarski-prezident-general-.1491732

                                          *  *  *

Историята, онази истинската История с главна буква, има свойството да се повтаря. Или като трагедия, или като мелодрама, или като фарс. Особенно, ако сценаристите са едни и същи или пък преписват от свои колеги.

Така, че политическото ПРЕСТЪПЛЕНИЕ към българите и България „румен радев“ не е никакво изключение, а на банален римейк . При това  не особенно оригинален.

Заедно с това трябва да признаем просто феноменалната интуиция и бързата медийно-политическа реакция на неговите задкулисни сценаристи  от аналитичните централи на БСП/БКП. Които веднага реагират, когато замирише на мътна вода и на политически кризи, в и извън територията.

Характерна национална особенност на българите е политико-историческата амнезия. Затова припомням накратко ходовете на полит-технолозите от задкулисието.

Когато техния политически проект СДС започна да се разпада и да предизвиква нескритата погнуса на мнозинството от българите заради безпардонните кражби и демонстративната корупция на абсолютно некадърните като управленци седесерковци, беше пуснат в действие проекта „Симеон Сакскобурготски“. Имаше още какво да се оглозга от плячката България, но трябваше да се подменят изпълнителите, защото предишните бяха абсолютно дискредитирани. Явно след жанвиденовата зима, БСП/БКП нито можеше, нито пък искаше да поема публично властта. Номенклатурата беше овладяла основните финансово-икономически лостове и се дразнеще от крадливите СДС-хищници, които нямаха никакви скрупули. А и в обществото се появи силен интерес към Симеон. Между другото активно  подгряван от медийните БСП/БКП централи. Както се казва от нафталина беше изваден, десетилетия наред дискретно подпомагания от Тодор Живков със солидна годишна помощ Симеон Сакскобурготски. Естествено на професионалния комарджия и любимец на казината в Монте Карло, тези пари не му стигаха за нищо, въпреки премиалните по линия  ДС, която той обслужваше като информатор и за която наглеждаше българската политимиграция в Испания.

Дойде момента да го исползват за нещо по-сериозно.

Продължението го знаят всички. 800 дни, активиране на Красимир Каракачанов от псевдоВМРО, който „съвсем случайно“ се оказа дългогодишен колега работещ бюро до бюро в Института по история на БАН с Георги Първанов и негов съслужител в РУМНО и и т.н и т.н.

Финалът на Симеон и маргиналната полит-групичка НДСВ не е никак интересен. Същите полит-технолози пуснаха в оборот новия си проект“Бойко Борисов“.

След години на брутална евро-корупция и унищожаване последни остатъци на държавност , все повече българи достигнаха до идеята, че „Трябва да дойдат генералите“. Българите по-принцип идеализират армията си, и тъпо и упорито отказват да видят, че българският генералтет,с  редки изключения потвърждаващи правилото, винаги е обслужвал властимащите и е носил повече негативи за страната ни отколкото позитиви, при поредицата преврати и контрапреврати до 1945 г. Но ЕВРО-ОКУПАЦИОННОТО ежедневие на евро-райхскомисариат „България“ доведе до такава тотална морално-политическа и икономическо-социална криза страната, че повечето хора бяха готови да се хванат и за последната сламка.

И полит-технолозите на БСП побързаха да им я подададат. Защото и извън България набираше скорост идеята за „бяла революция“, т.е. революция отгоре, която да подмени радикално провалилия се във всичко и за ВСИЧКО политически елит на САЩ и анти-европпейския германски ЕСсср, по схемата „Да променим всичко, без да променяме нищо“ .

За изпълнител беше нарочен неочаквано появилия се кадър на Иван Костов – Корнелия Нинова, който полит-манипулаторите от БСП решиха да жертват без никакво съжаление.

Това е техен любим специалитет – да прекарват съпартийците си без никакви скрупули.

Оставаше чисто техническия въпрос. Кой ще бъде непосредствения изпълнител, който  хем да бъде генерал, хем да гарантира статуквото и властта на няколкото криминално-олигархични кръгове от типа на „Капитал“, хем да бъде достатъчно привлекателен за най-широк кръг избиратели с различни политически предпочитания.

Изборът пада върху невзрачния натовски генерал румен радев, командващ несъществуваща военна авиация на несъществуващата армия на евро-окупационния райхскомисариат „България“. Берлин и Брюксел предвидливо разоръжиха българснките си евро-унтерменши, основателно притеснявайки се от възможното им недоволство. Пък и обезоръженото население много по-лесно се ограбва.

Естествено,че румен радев приема офертата. Натовските български генерали са най-карикатурните и в НАТО и в България, и освен откровенна ирония и погнуса нищо друго не предизвикват и от страна на колегите си, и от страна на народа си. Но като няма риба и рака е риба.

Медийно-пропагандните централи на БСП успяха да ни го представят в най-идеализирания вид и примитивната им пропаганда попадна на благодатна почва.

Очакванията бяха големи пък и кратките му публични изявления баха това което повечето българи искаха да чуят.

Операцията „румен радев“ премина успешно и Корнелия Нинова  и подрепящата я групичка от БСП-партийни бонзи, започнаха да се изживяват като печеливши политици с бъдеще, които скоро ще управлява остатъците на бившата държава България.

И попаднаха в хитро подготвената клопка на политическото си късогледство,поставена от коварните им колеги по партия.

Че нещо не е наред с полит-нищожеството румен радев, намекна първи проницателния и помъдрял от живота Стефан Данаилов. Само човек преминал през месомелачката на интригите и лицемерието в българското кино и театър, може бързо да разпознае фалша и лъжата. Но уви, никой не обърна внимание на шеговитото му предупреждение.

А част от евро-компрадорските криминално-олигархични кръгове тип „Капитал“ бяха сериозно притеснени. Ами ако генералчето ги говори насериозно тези неща ?

Ако наистина има намерение да възстанови, дори частично и привидно държавността на евро-колониалната територия?

И румен радев реагира – набързо събра по политическите сметища най-дискридетираните полит-боклуци начеро с най-дискредитирания мултак и царски лакей Пинокио/Герджиков. Което предизвика  истинско и неподправено въодушевление в цялата евро-окупационна грантово-продажна политическа и медийна клака.

Радев веднага забрави преизборните си мантри и буквално се ИЗХРАЧИ в лицето на тези, които му повярваха и гласуваха за него. При това с едва прикрито задоволство.

Като изключим неговите избиратели, които са жертви на поредната политическа манипулация на евро-колониалното статукво и неговите предсгавители, най-тежката политическа жертва ще стане  Корнелия Нинова и групата в БСП около нея, които ВЕЧЕ нямат полезен ход. Тежкото изборно поражение на БСП на 26 март и липсата на всякакви перспективи БСП да се върне във власта ще бъде предвидимия и търсен резултат от поведението на румен радев.

Който след изборите „случайна“  ще започне да агитира за някакво правителство на „националната отговорност“ между мутроГерб , БСП и други политически групички.

Т.е. правителство на ЕВРО-ПАЛАЧИТЕ на България от Герб, наети от Берлин и Брюксел  да обслужват разграбването на страната ни  и техните критици.

Каква идилия ?

И какво ГНУСНО ПРЕДАТЕЛСТВО от страна на политическото престъпление румен радев ни очаква.

 

Лошото е, че то вече се случва




Гласувай:
5



1. 1997 - Имам прични да не вярвам на mao13
30.01.2017 14:32
Противоречат си съжденията "От издигането на кандидатурата на румен радев за президент бях негов горещ и искрен подръжник" с последвалото : "невзрачния натовски генерал румен радев, командващ несъществуваща военна авиация на несъществуващата армия на евро-окупационния райхскомисариат „България“, Второто е изпълнено с познатата лексика и близко до възгледите на mao13. Това е наистина мнението му.

Нейсе. Става дума за изборът не двама премиери, и двамата Борисови, Симеон и Бойко.
В мечтата си да стане от беден- богат народът не може да допусне, че някой от големите богаташи ще му стане благодетел, но се доверява на едни по- такива посредници, медиатори му се вика.
Симеон Борисов е син на един "бащица", който в някаква степен е милеел за народа, а същевременно е от елита, братовчед на кралицата, значи може да осъществи вълшебно мечтата.
Бойко Борисов, пък е момче от народа, направило пачки, но помнещо филията с мас. И той може да е този посредник, да ни свърже по вълшебния начин с богатството, както се свърза сам той.
Вятър. Мечтите отлитат.
Сега Радев също бе подкрепен от хората, но не като партиен, а поради респект към военните, които бидейки деполитизирани не се грижат за партии, а за България. Радев ще покаже, че това е истина.
РАДЕВ Е ПО- ДОБРИЯТ ПРЕЗИДЕНТ. ТОЙ НЯМА ДА МАХНЕ С ВЪЛШЕБНАТА ПРЪЧКА, НО ЩЕ БЪДЕ ДОСТАТЪЧНО ДОБЪР СПОРЕД ПРЕЗИДЕНТСКИТЕ ПЪЛНОМОЩИЯ.
цитирай
2. mao13 - Жалко, очаквах поне малко честност и критично мислене 1997
30.01.2017 17:43
1997
Въпрос с много понижена трудност.
Можеш ли да посочиш един-единствен член на кабинета Пинокио/радев, който да не е бил следствен или обвиняем барабар с Пинокио/герджиков, през последните 20 г.
Фрапантния случай със седесеркото Илко Семерджиев с 10-тина дела го оставяме на съвестта на радев, ако я има де ?
цитирай
3. bojinkata - Радев беше до тук! От тук, с неговата ...
30.01.2017 19:35
Радев беше до тук! От тук, с неговата помощ разбира се, поемат старите муцуни -боко, доган, гергов, горския, ивкостов и ко! ГраДбежът продължава!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: mao13
Категория: Политика
Прочетен: 12650
Постинги: 4
Коментари: 8
Гласове: 2
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930