Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.01.2017 13:39 - Фарсовият край на политическата измама "Румен Радев" и на политическия проект "Корнелия Нинова". Статуквото ни показа среден пръст
Автор: mao13 Категория: Политика   
Прочетен: 2393 Коментари: 3 Гласове:
6

Последна промяна: 26.01.2017 17:04

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 В студиото на „Здравей, България” по NOVA се разигра един крайно гнусен медиен спектакъл.
Известните  полит-проституки Владко Каролев и нарочения за нещо като "социолог" Кольо Колев-слугинчето, готови да обслужат всеки олигархичен туземен компрадор и всяка чуждестранна анти-българска фондация, изпаднаха в медиен оргазъм от състава на служебното правителство и го обявиха за най-категоричното доказателство, че лицето Румен Радев не е "путинов човек".
Ако не беше толкова отвратително, щеше да е много смешно, наистина.
Всъщност в студиото на „Здравей, България” беше констатирана политическата смърт на лицето Румен Радев, фарсовия край на политическата измама "Румен Радев" и края на политическия проект на БСП "Корнелия Нинова".

Румен Радев си назначи едно правителство на политически трупове и доказани некадърни провалили се полит-опортюнисти.
Добре балансирано" между царедворци-лакеи, готови да обслужат като евтини полит-курви всеки клептоман, стига да има далавера,продажни анти-български грантови служители на криминално-олигархичния кръг "Капитал", позабравени нагло крадливи седесерковци и второразрядни полуграмотни селски чиновничета - Герб-евромутри и евромутрески.
Това е правителство на провалили се полит-зомбита, членове на престъпни анти-български полит-шайки, пряко виновни за превръщането на България в европейския Бангладеш. Срещу които единодушно гласуваха гласоподавателите на Радев, независимо от идейните си предпочитания.
И за да ни е още по-гадно начело на този сбирщиняк Радев постави мултака полит-зомби Герджиков, който е известен с това, че до каквото се докосне то се разрушава и скапва.
И което е най-страшно,  тази шайка беше аплодирана възторжено от практгически от всички нещо като "политици", в пародийния ни нещо като "парламент" . Което дава ясен знак, кого щe обслужва Радев и сбирщиняка в неговото "правителство".
Изхрачили се в лицето на своите избиратели Радев ?
Безусловно, при това без никакво чувство за вина !

 Но все пак има нещо много хубаво в случая.Само след една седмица ни стана ясно,(истинси рекорд достоен за Гинес), че сме тотално прекарани, и че Радев ще обслужва без всякакви скрупули скрупули туземната евро-окупационна евро-компрадорска олигархия и отхвърленото от 99% от българите евро-окупационно политическо СТАТУКВО толкова удобно на Берлин и Брюксел.
И, че Радев/Нинова не са никаква алтернатива нито за българите, нито за България.

А отрицателния резултат също е резултат.И ще ни научи да си отваряме повече очите и ушите, когато търсим политици за промяна и разрушаване евро-окупационното олигархично статукво.


С назначаването на този гнусен полит-сбирщиняк начело с мултака-царски лакей Герджика, Радев и Нинова извършиха нещо по-лошо от криминално престъпление. Те направиха ФАТАЛНА ПОЛИТИЧЕСКА ГРЕШКА.(парафразирам думите на великия Уинстън Чърчил за аналогичен случай).

И сметката ще им бъде представена на 26 март.

Нека никой не си прави илюзиите, че ще им се размине предателството на надеждите на гласоподавателите на Радев, подлъгани от неговите политически лъжи!

към любимия ми блог:
appen13.blog.bg




Гласувай:
7



1. favn56 - тепърва ще им гледаме сеира и зад...
26.01.2017 13:42
тепърва ще им гледаме сеира и задниците им ще лъскат.
но така ще е - проклеха ни да живеем в интересни времена.
цитирай
2. djani - Още с издигането кандидатурата на Цецка за майка на нацията срещу Радев...
26.01.2017 14:15
Изкоментирах, че Бойко и Нинова са си стиснали кълките под масата и са намерили новата марионетка, която да обслужва интересите им, като президент. Както и еретичната мисъл за бъдеща коалиция на ГЕРБ и БСП. Естествено за благото, единството и просперитета на Родината...
цитирай
3. apostapostoloff - На 26 март ще се сформира кабинет
26.01.2017 14:32
Борисов III. Това е положението. Изборите в България се печелят от най- богатата партия, а ГЕРБ имат в момента около 50 милиона на влог. Докато БСП едва намира пари за парно...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: mao13
Категория: Политика
Прочетен: 12386
Постинги: 4
Коментари: 8
Гласове: 2
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031